Navigatie sluiten

Opvang regelen

Het formulier is gesloten.

Het onderstaande registratiesysteem zal u door de aanmeldprocedure begeleiden. Na het verzenden van uw antwoord op de door ons gestelde vragen, krijgt u een groene balk te zien die aangeeft dat het insturen is gelukt, evenals een daaropvolgende aanmeld-bevestiging per e-mail. Vervolgens hoort u zo spoedig mogelijk van het team van Mikz de details over de geregelde noodopvang; deze e-mail krijgt u later.

U kunt maximaal drie kinderen per dag per keer invullen. Dus, als u het formulier opnieuw wilt invullen, klik dan hier om de pagina te verversen.

  • Indien mogelijk verzoeken wij u om voor de gehele periode van 27 mei tot en met 5 juni de benodigde noodopvang aan te vragen.
  • U dient tenminste 72 uur van tevoren de noodopvang door te geven.

Wilt u een idee krijgen op welke locatie wij uw kind zullen opvangen?

Mikz hanteert voor de noodopvang een stroomschema als richtlijn, zodat u als ouder een beeld hebt op welk BSO locatie uw kind waarschijnlijk zal worden opgevangen. LET OP: Onder schooltijd is school verantwoordelijk en is uw kind dus op school. Mikz kan afwijken van de indeling indien nodig, houdt daarom altijd de door Mikz gestuurde bevestiging aan. Het schema dient als richtlijn.

Klik hier om een .PDF-bestand te zien op welke manier de aangemelde kinderen worden verdeeld vanuit de scholen en BSO locaties. Let daarbij ook goed op de leeftijdscategorie en de dagen dat die locaties worden ingezet.